Garantie & Reparatie

Bij Airpur heeft u op nieuwe artikelen standaard 2 jaar fabrieksgarantie (particulieren) en 1 jaar (zakelijk gebruik). Op demo en tweedehands artikelen bieden wij 1 jaar garantie. Mocht uw apparaat defect zijn of niet goed functioneren en de garantietermijn is nog niet verstreken, dan worden de reparatiekosten in de meeste gevallen volledig vergoed. In sommige gevallen is het mogelijk dat u een nieuw artikel ontvangt. Per merk verschilt de procedure voor reparatie.

Airpur stopt per 01-01-2022
Dat wij ermee stoppen betekend uiteraard niet dat de garantie op uw aangeschafte producten stopt.
In dit geval kunt u direct opnemen met de leveranciers van uw producten.

Op de pagina leveranciers informatie vind u welke procedures u moet volgen voor uw systeem.

Sharp: Sharp heeft een onderhoudscontract met CE Repair Services Mijdrecht Via dit email-adres: mijdrecht@cerepair.nl kunt u uw systeem aanmelden voor reparatie. Zij maken met u een afspraak om het systeem bij u thuis op te halen. Na reparatie wordt het systeem weer netjes bij u thuis afgeleverd. (Binnen de garantietermijn worden voor de haal- en brengservice geen kosten gerekend) Voor het opgeven van een reparatie verzoek dient u altijd een kopie van de aankoopnota mee te leveren. Mocht u deze niet meer hebben kunt u contact met ons opnemen. LET OP: Valt uw Sharp systeem buiten de garantietermijn, houd dan rekening met onderzoeks- en transportkosten.

Air-o-Swiss/Boneco: Ondervindt u problemen met uw Boneco of Air-O-Swiss apparaat kunt u uw systeem naar ons opsturen voorzien van een uitgebreide klachtomschrijving en uw contactgegevens. Let wel deze verzendkosten zijn voor uw rekening. Ook als u uw systeem niet bij ons heeft gekocht kunnen wij de reparatie verzorgen. Na ontvangst zullen wij uw systeem uitgebreid onderzoeken en u een schatting geven van de eventuele kosten. Na uw akkoord wordt het systeem zo spoedig mogelijk gerepareerd en op onze kosten naar u toe gestuurd. Via de mail ontvangt u dan de factuur die u dan, PER OMGAANDE, kunt voldoen. Aangehecht aan de doos waarin wij de goederen naar u toesturen vindt u, in het documents enclosed mapje, de kopie-factuur.

Contactgegevens

Airpur
T.a.v. Technische dienst
De Kil 46
8255 RR Swifterbant
info@airpur.nl