Luchtreiniger kopen?

Een goede isolatie is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Niet alleen woningen, maar ook bedrijfspanden worden steeds beter geïsoleerd. Hierdoor wordt de energierekening beduidend lager en wordt het milieu beschermd, maar helaas brengt goede isolatie niet alleen maar voordelen met zich mee. Het toenemend gebruik van isolatie bij huizen en bedrijfspanden, gaat namelijk ook gepaard met een sterke verontreiniging van de lucht in het pand. Hoe dit precies zit en hoe u dit ongedaan kunt maken in uw woon- slaap en/of werkomgeving, leest u op deze pagina.

Bekijk alle luchtreinigiers »

Wij brengen momenteel 21 van de 24 uur inpandig door. We werken, slapen, eten, sporten en ontspannen meestal onder een dak. Elk mens heeft lucht (een volwassene zo’n 10.000 liter/24 uur) en vooral de zuurstof die daarin zit nodig. Buiten komend merk je dat meestal gelijk, het is frisser en je ademt makkelijker. Niet alleen de zuurstof in de lucht maar ook de negatieve ionen (negatief geladen luchtmoleculen) zijn daar de oorzaak van. Inpandig, omgeven door massa, worden deze onmisbare negatieve ionen geneutraliseerd en kunnen daardoor hun weldadige werking op de mens, dier en plant niet meer uitoefenen.

Meer isolatie? Dat merkt u aan de kwaliteit van de lucht in huis

Hoe meer isolatie u in uw woning of bedrijfspand heeft verwerkt, hoe energiezuiniger het pand is en hoe lager uw energierekening is. Toch brengt een goede isolatie niet alleen pluspunten met zich mee, aangezien het ook de kwaliteit van de lucht in huis kan verminderen. Er komen stoffen vrij uit de isolatie, die in de lucht in uw woning of bedrijfspand terecht komen. Hierdoor en door het gebrek aan negatieve ionen wordt de lucht van lagere kwaliteit en omdat u de lucht direct inademt, heeft u hier meteen last van. Kortom: de isolatie is beter, maar de lucht is juist slechter geworden en hier heeft u last van.

Door de verminderde kwaliteit van lucht in huis of in de werkomgeving door zal uw weerstand dalen en het lichaam reageert daarop met klachten. Klachten zijn symptomen die wijzen erop dat er iets mis is. Denk hierbij aan moeheid, hooikoorts, chronische verkoudheid, maar ook aan hoofdpijn, een droge keel en tranende of jeukende ogen. Vervelende klachten, die er echt voor kunnen zorgen dat u niet meer lekker in uw vel zit.

De oplossing: een luchtreiniger kopen voor uw woning of kantoor

Indien u uw weerstand wilt verhogen is de kwaliteit van de ruimten waar u het meeste bent van cruciaal belang. In de woning zijn dat vooral de slaapkamers en in werksituaties het kantoor. Helemaal als er klachten zijn is de plaatsing van een goede luchtreiniger mét ionisator op de slaapkamer o.i. de BESTE manier om klachten te verminderen. TNO heeft enkele jaren terug door metingen vastgesteld dat er per matras minimaal 2 miljoen huisstofmijten leven. Deze kleine beestjes produceren enorme hoeveelheden (onzichtbare) uitwerpselen die u slapende inademt. Deze deeltjes komen zelfs in de bloedbaan en doordat het lichaam deze stoffen probeert af te breken, wat veel energie kost, bent u na de slaapperiode vaak niet optimaal uitgerust.

Een goede luchtreiniger mét ionisator én eventuele bevochtiger is het antwoord

Luchtreinigers worden aangeboden in verschillende soorten, maten en prijsklassen. Opgepast: er zit heel veel kaf onder het koren! U kiest zelf wat voor luchtreiniger u aan wil schaffen en hoeveel geld u wil besteden bij luchtreiniger kopen. Of u nu een grote luchtreiniger wil kopen voor op kantoor of een wat kleinere en goedkopere reiniger voor in huis: alles is mogelijk. Wij helpen u graag de ideale luchtreiniger te vinden.

Heeft u vragen over luchtreiniger kopen? Neem dan contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden, inventariseren en u direct advies kunnen geven bij het luchtreiniger kopen. Door ons advies op te volgen, koopt u de beste luchtreiniger voor uw woning of bedrijfspand. Van klein € 127,00 tot groot € 569,00 incl. BTW.

Uit ons assortiment

Beoordelingen

Persoonlijk advies

Heeft u vragen over een bepaald product of wilt u graag advies?

Bel: 0321 – 38 03 27
(werkdagen tussen 9.00 en 21.00 uur)

Verzending

Wilt u de bestelling de volgende (werk)dag in huis hebben, dan raden wij u aan uw bestelling voor 13.00 uur te plaatsen.

Veilig afrekenen

Bij ons kunt u veilig afrekenen: